Connect with us

Comunitat

El PP de Balears es planteja posar en venda la seva seu a Palma

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Margalida Prohens, ha assegurat que la mesura no està relacionada amb casos de corrupció sinó que es deu a motius “merament econòmics”

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Margalida Prohens, ha assegurat aquest dimecres que la possible venda de la seu del partit no està relacionada amb casos de corrupció sinó que es deu a motius “merament econòmics”.

Així ho ha indicat la portaveu en resposta a una pregunta dels mitjans després de la Junta de Portaveus del Parlament. Segons Prohens, plantejar aquesta operació “no és un tema de la nova etapa” del partit sinó que “fa anys que es ve parlant”. Prohens ha explicat que donat que el PP actualment no governa ha tingut una disminució dels ingressos “com qualsevol partit”, de manera que “s’està replantejant el tema econòmic” des de la gerència i una de les possibles mesures és la venda de la seu ubicada al carrer Palau Reial de Palma. En tot cas, “no és un tema tancat”, ha puntualitzat la diputada.

“Vull que quedi clar que és per un tema econòmic”, ha dit la portaveu, que l’ha comparat amb “una família que s’ha d’estrènyer el cinturó”, en resposta a una pregunta sobre si la venda està relacionada amb “sospites de corrupció” , com ha publicat aquest dimecres el diari ‘Ultima Hora’. D’altra banda, Prohens també ha assenyalat que la venda es planteja per millorar l’accessibilitat a la seu per als militants de fora de Palma.

Són tendència