Connect with us

Comunitat

Antoni Sansó: “Ningú pot dubtar que volem turisme”

El recentment nomenat director general de Turisme, no està “preocupat” per arribar al càrrec després de la imputació de la seva predecessora, Pilar Carbonell, ja que sap “el que un polític pot fer i el que no”

El recentment nomenat director general de Turisme, Antoni Sansó, no està “preocupat” per arribar al càrrec després de la imputació de la seva predecessora, Pilar Carbonell, ja que sap “el que un polític pot fer i el que no”.

Així s’ha expressat Sansó en una entrevista concedida a Europa Press en la qual defensa la gestió de Carbonell, de la qual no té “cap crítica”. “Per a nosaltres, no és que ella hagi fet res que no pogués fer”, ha emfatitzat el nou director general.

L’ex conseller insular de Cultura, exregidor de l’Ajuntament de Sant Llorenç i exdiputat autonòmic ha sostingut que la forma en la qual s’ha produït la marxa de Carbonell, investigada en el ‘cas Cursach’, no afectarà al seu treball com a director general.

En concret, Sansó ha apuntat que “els aspectes tècnics i jurídics sempre han de ser correctes” però que això no ha de provocar que els càrrecs públics es tanquin “en banda” i no vulguin rebre a empresaris. “No som escollits per tancar-nos dins dels despatxos”, ha raonat Sansó, que ha avançat que continuarà amb una línia “oberta”, sense “negar-se a rebre i contestar a la gent”.

En aquest sentit, el nou director general ha explicat que Carbonell és “una persona molt oberta” però “de vegades aquesta obertura sembla que no s’entén”. “Simplement donar informació ho trob normal”, ha dit Sansó en referència a la conversa telefònica entre Carbonell i el directiu del Grup Cursach,  Tolo Sbert, que figura en un informe policial.

Són tendència