Connect with us

Actualitat

El Govern treu a licitació les obres de l’IES Puig de sa Font de Son Servera per a 1,07 milions d’euros

El projecte té un termini d’execució de deu mesos

La Conselleria d’Educació i Universitat ha tret a licitació les obres d’ampliació i reforma de l’IES Puig de sa Font de Son Servera per un import de 1.075.000 d’euros. Segons ha informat aquest departament en un comunicat, es tracta d’una actuació prevista en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023, i que, alhora, forma part dels projectes inclosos en el Programa Operatiu Feder / FSE 2014-2020 de les Balears , que seran cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

El projecte té un termini d’execució de deu mesos, un cop licitat. Les obres d’ampliació de l’IES Puig de sa Font responen a la necessitat d’adequar les seves instal·lacions als cicles formatius de FP bàsica de Cuina i Restauració, i el de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia, alhora que es millora l’accessibilitat al centre .

Actualment l’IES Puig de sa Font de Son Servera té com a oferta educativa entre els seus estudis dos cicles formatius de la família professional d’Hoteleria i turisme (FP bàsica de Cuina i restauració, i CFGM de Cuina i gastronomia), amb unes instal·lacions pròpies que, segons diu el Govern, no són suficients per donar resposta als reptes i necessitats educatives que proposen aquests cicles formatius. Des de fa anys, part de les classes s’imparteixen a les cuines cedides per un hoteler de la zona, però el fet que la temporada turística s’allargui de cada vegada més ocasiona que aquestes classes no es puguin impartir en les cuines de l’hotel mentre roman obert al públic, la qual cosa dificulta el correcte funcionament dels cicles.

Per això, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, juntament amb l’Ibisec, van decidir ampliar l’IES per adequar un espai per dur a terme els cicles formatius de Cuina. Les obres d’ampliació a l’IES Puig de sa Font tenen un cost de més d’un milió d’euros i preveuen construir un nou edifici, així com millorar l’accessibilitat al centre.

Són tendència