Connect with us

Comunitat

Biel Barceló: “Torn a reiterar que no dimitiré”

El vicepresident del Govern s’ha mostrat convençut que Podem no retirarà el seu suport a l’Executiu perquè “no hi ha alternativa a hores d’ara”

El conseller d’Innovació, Recerca i Turisme i vicepresident del Govern, Biel Barceló, ha assegurat aquest divendres que no dimitirà i s’ha mostrat convençut que Podem no retirarà el seu suport a l’Executiu perquè “no hi ha alternativa a hores d’ara”. Així s’ha expressat Barceló en una roda de premsa a la Conselleria, moments després que agents de la Policia Nacional de paisà es personessin per recollir documentació sobre l’expedient del MegaPark.

Segons Barceló, “si Podem retira el suport als ‘Acords pel canvi’ l’únic que fa és alimentar el PP”. “Torn a reiterar que no dimitiré”, ha asseverat el conseller. Barceló ha manifestat la seva intenció de “continuar treballant” en els projectes i convocatòries en marxa i ha lamentat que el “paper” de la formació Podem “doni ales al PP”. Segons el conseller, “no hi ha alternativa a hores d’ara més que una pinça Podem-PP”. “Estic segur que no aniran per aquí”, ha confiat Barceló, que s’ha mostrat “predisposat” a parlar amb Podem.

Són tendència