Connect with us

Societat

Complex Sanitari de Llevant i Fundació Deixalles, junts en una campanya per a la recollida de roba i joguines usades

Es tracta d’una iniciativa  amb finalitat social i mediambiental, que permet la reinserció de  persones en risc d’exclusió al món laboral

El Complex Sanitari de Llevant, integrat per l’Hospital i la Residència de Llevant, en col.laboració amb la Fundació Deixalles, ha possat en marxa una campanya per a la recollida de roba i joguines usades  D’aquesta manera,  el Complex formarà part del pla de la Fundació per promoure la inserció laboral, la promoció de la solidaritat i la millora del medi ambient,  compromisos que la Fundació manté des de fa més de 30 anys.

A partir d’aquest dilluns 13 de novembre i fins al 30 d’aquest mateix mes es poden trobar al Complex Sanitari  gàbies de recollida  perquè tothom que vulgui pugui dipositar la seva roba o joguines  per tal que arribin a la Fundació.

Els beneficis d’aquesta recollida permeten finançar els llocs de treball de les persones que conformen el Taller de Roba de la Fundació. Treballadors que per diversos motius han sortit de la roda del món laboral i necessiten ajuda per a la seva reinserció social.

Els beneficis d’aquesta recollida permeten finançar els llocs de treball de les persones que conformen el Taller de Roba de la Fundació

Eva Galmés, membre del equip de la Fundació, assenyala que “els nostres treballadors arreglen les joguines i roba usada per a després vendre-la i d’aquí finançar els seus salaris. Així se senten útils per a la societat.”

La recollida permet també un altre objectiu; lluitar contra el canvi climàtic; i és que la reutilització permet baixar considerablement les emissions de CO₂.

Ambdues parts valoren aquesta col·laboració molt positivament “estam convençuts que es donaran molts de quilos de roba i joguines i que els nostres treballadors podran fer molta feina amb la recollida”, conclou Galmés.

Complex Sanitari de Llevant i la Fundació Deixalles ja havien col·laborat en altres ocasions en aquestes iniciatives que procuren treballar per construir una societat més solidària i compromesa.

 

Són tendència