Connect with us

Comunitat

Presentat a Barcelona el projecte ‘Smart Mallorca’ com a destinació turística intel·ligent

Durant la celebració del Smart City Expo World Congress

El director insular d’Innovació i Modernització, Josep Lluís Colom ha participat a una taula redona sobre la gestió de destinacions turístiques intel·ligents i els seus impactes. A la presentació, també hi han assistit la secretària tècnica de Modernització i Funció Pública, Elena Carrillo, i la directora insular d’Hisenda, Pressuposts i Projectes Transversals, Cristina Ballester.
Durant la ponència, Colom ha exposat les distintes oportunitats que oferirà el projecte Smart Mallorca perquè la nostra illa sigui un destí cada vegada més intel·ligent. L’objectiu, segons el director insular, “és poder millorar la competitivitat del principal motor econòmic de Mallorca a través de les noves tecnologies per millorar els serveis que es presten i desestacionalitzar el turisme”.

Preveu la instal·lació de panells informatius digitals a distints punts de l’illa i es farà una transformació digital de les oficines d’informació turística del Consell

Entre d’altres iniciatves, es crearà una plataforma online multicanal per a residents i turistes amb informació sobre la serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial; cicloturisme, senderisme, instal·lacions esportives o reserves de refugis, entre d’altres. A més, es podran analitzar els fluxos turístics. També s’instal·laran panells informatius digitals a distints punts de l’illa i es farà una transformació digital de les oficines d’informació turística del Consell de Mallorca.

A la taula redona, també hi han participat Cristina Mateo, directora executiva d’IE Escola d’Arquitectura i Disseny; Jesús Cañadas, cap d’àrea de la Secretaria d’Estat per a la Societat de la Informació i Agenda Digital; Carlos Romero, director d’Innovació Turística de SEGITTUR, i Mariano Lamarca, gestor d’Smart City de l’Ajuntament de Barcelona.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència