Connect with us

Esports

Balears exigeix al CSD el pagament de les ajudes pendents de 2017

Fanny Tur, ha remès una carta al secretari d’Estat d’Esports i president del CSD, José Ramón Lete, on es demana que des el govern estatal es reguli el sector esportiu professional

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha exigit al Consejo Superior de Deportes (CSD) que es realitzin els pagaments pendents dels ajuts de 2017 abans que finalitzi l’any.Així s’ha expressat el director general d’Esports, Carles Gonyalons com a representant de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, durant la Conferència Interterritorial per a l’Esport que s’ha celebrat aquests 15 i 16 de novembre a Madrid. En ella, s’han tractat diversos temes que afecten la política esportiva del Govern.

Un d’aquests temes ha estat la regulació del sector esportiu professional, ja que no es troba regulat ni en nivell estatal ni a nivell autonòmic. A les Balears no hi ha la capacitat per poder-ho regular i amb l’aprovació d’una proposició no de llei (PNL) al respecte el passat mes de març per part del Parlament es camina cap a la seva regulació. Tot i això, i donada la urgència de regular el sector esportiu professional, la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha remès una carta al secretari d’Estat d’Esports i president del CSD, José Ramón Lete, on es demana que des el Govern estatal es reguli el sector esportiu professional.

Un altre dels temes que s’han tractat han estat els ajuts pels desplaçaments dels esportistes illencs a la Península. El CSD durant el 2016 no va donar la partida corresponent a aquest ajut, i tampoc ha arribat encara la del 2017, aclareixen des del Govern.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència