Connect with us

Comunitat

El Govern s’adreça a Vueling pels fets denunciats per dues passatgeres

La consellera Fanny Tur dirigirà una carta formal a l’aerolínia per demanar explicacions

Arran de la polèmica suscitada per l’expulsió de dues passatgeres d’un vol de l’aerolínia Vueling en el trajecte entre Barcelona i Maó, la consellera Fanny Tur ha parlat amb els responsables de l’empresa al quals els ha demanat la seva versió sobre els fets.

La consellera els ha transmès la gravetat dels fets denunciats i els ha recordat que les Illes Balears són un territori amb dues llengües oficials que tots els ciutadans tenen dret a emprar.

Des de les institucions, els ha recordat la consellera, s’ha de treballar per garantir i fer respectar aquest dret que empara la norma de la Comunitat Autònoma: l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears i també la Llei de normalització lingüística.

Davant la gravetat dels fets així com recull la denúncia i per garantir des de les institucions autonòmiques el dret dels ciutadans a poder-se expressar en qualsevol de les dues llengües oficials, des de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports es dirigirà una carta formal a l’aerolínia perquè expressi la seva posició i s’adoptaran les mesures necessàries per seguir treballant en la garantia dels drets dels ciutadans de les Illes Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència