Connect with us

Comunitat

MÉS demana la dimissió de Bauzá per atacar a l’escola pública

David Abril ha mostrat “la indignació” del seu grup “per les declaracions i afirmacions del senador popular contra els docents i els centres educatius públics a les Balears”

El portaveu de MÉS al Parlament, David Abril, ha demanat la “dimissió immediata” del senador José Ramón Bauzá per ser un “fonamentalista” i atacar la “escola pública i en català”.

Després de la Junta de Portaveus, Abril ha mostrat “la indignació” del seu grup “per les declaracions i afirmacions de Bauzá contra els docents i els centres educatius públics a les Balears”. “Són unes declaracions dignes d’una persona obsessiva i fonamentalista, que ja li van passar factura electoral en la passada legislatura, i van provocar la major mobilització social de la història de les Illes”, ha asseverat. “Si Bauzá no està d’acord ni amb l’aprovat al Parlament ni amb el que fins i tot ha votat el seu propi partit, el que ha de fer és dimitir”, ha remarcat.

Cal recordar que el PP balear va votar fa 15 dies a favor d’una resolució presentada per MÉS per Mallorca en la qual el Parlament manifestava el seu suport i valorava “com a imprescindible la tasca que realitzen el col·lectiu de docents i tota la comunitat educativa”.

Són tendència