Connect with us

Actualitat

Ses Salines posa en marxa un programa contra l’assetjament escolar

Més d’un centenar d’alumnes de 3, 4 i 5è de Primària han participat d’aquesta iniciativa

L’Ajuntament de Ses Salines ha posat en marxa un programa contra l’assetjament escolar o bulling, dirigit als alumnes de 3, 4 i 5è de Primària, a les escoles de ses Salines i la Colònia de Sant Jordi.

La iniciativa ha consistit en unes xerrades realitzades pel Policia Tutor del municipi, Juan Rangel, per incentivar la convivència, la tolerància i el respecte entre els propis alumnes, tant pel que fa a l’àmbit escolar com fora del mateix, ja sigui fent esport, jugant al carrer, fent activitats d’oci o dins dels grups d’amics.

En finalitzar la xerrada, Rangel instava els alumnes i professors a participar en una activitat per promoure la relació entre companys. “Es tracta d’un joc en que cada alumne havia de dir coses positives dels companys per tal de fer-lis entendre la importància de crear un clima positiu al seu voltant, en lloc de fomentar l’assetjament o les males paraules o actituds negatives envers les persones que tenim a prop”, comenta el Policia Tutor.

Per la seva banda, el batle de ses Salines, Bernat Roig, ha manifestat que “és important que els nostres nins i nines siguin conscients des de la infància què és i què implica tota aquesta problemàtica del bulling, per tal de tenir la informació i les eines necessàries per evitar qualsevol mal futur”.

“Donar les gràcies a la Policia Local per aquesta gran tasca de conscienciació tan important per al creixement de les noves generacions de saliners i coloniers en valors com el respecte, la convivència i la tolerància”, conclou el batle.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència