Connect with us

Actualitat

La Policia Local de Manacor reforça els controls d’alcoholèmia de cara a les festes de Nadal

A partir d’aquest mes i fins a Sant Antoni s’ha començat una campanya per prevenir la conducció sota la influència d’alcohol i drogues

La Policia Local de Manacor ha anunciat que comença una campanya de control d’alcohol i drogues en la conducció a causa de la proximitat de les festes de Nadal.

Aquests controls, que ja han començat al mes d’octubre s’aniran incrementant de cara a les festes i s’allargaran fins al 17 de gener, la festa de Sant Antoni.

Aquest passat mes d’octubre, ja es van realitzar dos controls durant alguns caps de setmana. En aquests, es van detectar 11 conductors que havien ingerit alcohol i a 4 se’ls detectà presència de drogues al seu organisme. Un de quatre conductors va donar un resultat positiu en el consum d’alcohol i drogues.

La conducció sota drogues és una infracció molt greu i potser sancionada amb multes que oscil·len entre els 500 i 1000 euros a més de la retirada de 4 a 6 punts del permís de conduir. A més de repercussió penal en alguns casos.

La Policia remarca la importància d’aquests controls en la prevenció i control d’aquestes conduccions i anuncia nous controls, especialment els divendres i dissabtes i les nits de les festes assenyades. La finalitat, evitar el perill que suposa la conducció en aquestes condicions.

Són tendència