Connect with us

Comunitat

Investiguen si Vueling va expulsar dues passatgeres de Menorca per haver parlat en català

Es van queixar perquè l’hostessa les va obligar a parlar en castellà

Nou suposat cas de discriminació lingüística contra el català. Hauria passat el passat dissabte horabaixa i aquest cop l’escenari hauria estat en un avió de Vueling, on van expulsar dues passatgeres d’un vol entre Barcelona i Maó després d’haver-se dirigit en català a la tripulació.

Les dues passatgeres es van queixar perquè l’hostessa les va obligar a parlar en castellà mentre parlaven, segons el “Diari de Menorca”. “Vostè m’ha de contestar en castellà, o és que no el parla?”, hauria dit l’hostessa a una de les passatgeres, i l’altra l’hauria defensat.

El capità de l’avió, que feia el trajecte entre Barcelona i Maó, les hauria cridat, hauria avisat a una parella de guàrdies civil i les hauria obligat a baixar per haver faltat al respecte a la treballadora. A més, quan van anar a les taquilles de la companyia a l’aeroport de Barcelona, se’ls hauria negat la venda d’un altre bitllet.

A través de Twitter, la companyia diu que estan investigant què va passar, però assegura que totes les tripulacions basades a Barcelona parlen català.

Són tendència