Connect with us

Societat

Arriba l’ensaïmada coixí

La idea és d’Isabel Díaz i Lourdes Calafat, creadores de Mallorca Fa Talent

El duet mallorquí Fa Talent ha engegat una proposta de micromecenatge a la plataforma Verkami. El projecte cerca poder elaborar i repartir aquests coixins ensaïmada i aconseguir fer riure a totes les persones que el veuen i creuen que es tracta d’una vertadera ensaïmada mallorquina i corren a cercar una tassa de cafè per acompanyar-la. Després descobreixen que és un coixí i no poden aturar de riure.

Ja no hi ha excusa per no tenir una sobretaula d’allò més exquisida. I és que ja s’ha engegat el tradicional forn mallorquí, on es cusen aquests deliciosos coixins, elaborats artesanalment un a un amb tota la cura dels mestres cuiners.

Per a les recompenses de les aportacions al Verkami, Fa talent ha pensat en una edició especial de clauers i de coixins ensaïmada que creen un vincle personal molt “gustós” amb l’illa de Mallorca. S’envien directament a casa i són coixins graciosos, divertits i molt mallorquins.

I és que la idea d’Isabel Díaz i Lourdes Calafat, creadores de Mallorca Fa Talent, un grup molt creatiu i amant del bon menjar i de l’illa de Mallorca, va sorgir un dia que van decidir convertir en coixins les ensaïmades per poder tenir una sempre a casa i van trobar la manera que aquest dolç tan famós fos de tela, 100% elaborat a mà. Estan per adormir-se!

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència