Connect with us

Actualitat

Comencen les Jornades de formació comercial de Manacor

Centrades en el màrqueting, l’atenció al client i el disseny

El curs “Màrqueting digital: google my business, facebook, instagram i consultories” ha donat inici a les jornades de formació destinades als comerciants que tenen l’objectiu de dotar d’eines els comerciants per actualitzar el seu negoci en diferents àmbits com l’aparadorisme, la comunicació i l’ús de les xarxes socials des d’una perspectiva de negoci. Dilluns dia 13 de novembre al Centre Universitari de Manacor, ha començat el primer dels tres cursos i per això la batlessa de Manacor, Catalina Riera; la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà, i la gerent de l’Institut de Desenvolupament Industrial, Núria Hinojosa, han acudit a la primera classe de les jornades.

L’Ajuntament de Manacor i l’Institut de Desenvolupament Industrial (IDI) organitzen aquestes jornades de formació perquè “des de les diferents associacions de comerciants i empresaris els professionals del sector ens demanen formació en l’àmbit digital i per això juntament amb l’IDI posam en marxa aquests cursos”, ha explicat la regidora de Comerç i Polítiques Socials, Maria Isabel Bauzà.

Així, les jornades de formació per a comerços de Manacor se centren en les possibilitats del màrqueting digital, el disseny per terrasses de souvenirs i la millora de l’atenció al client.

Els comerciants interessats en algun dels tres cursos que s’ofereixen s’hi han d’inscriure prèviament al telèfon 672 60 5767 o a l’adreça electrònica ffebrermunar@manacor.org. Tots els cursos són gratuïts i els impartiran diferents especialistes.

El curs “Guia de bones pràctiques per a terrasses dels souvenirs”, que impartirà l’especialista Antònia Genovart, es desenvoluparà dia 17 de novembre a partir de les 18 h al Centre de Cultura de Porto Cristo. I la biblioteca de Manacor acollirà els dies 27 i 29 de novembre, de 14 h a 16 h el curs “Comunica, fidelitza i capta nous clients”, que anirà a càrrec de l’especialista en ciències de la informació José Calatayud.

Són tendència