Connect with us

Esports

Nadal i Alba Torrens, millors esportistes en els Premis Esports IB del Govern

Els premis es lliuraran en una gala el 22 de desembre al Conservatori de Música a Palma

El tennista Rafel Nadal i la jugadora de bàsquet Alba Torrens han Estat guardonats amb el premi al millor esportista en les categories masculina i femenina dels Premis Esports IB que aquest any ha concedit per primera vegada el Govern.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha convocat aquest dilluns al jurat dels premis per votar les candidatures a les 12 categories, així com les sis mencions als mèrits esportius de les Balears. Els premis es lliuraran en una gala el 22 de desembre al Conservatori de Música a Palma.

En la categoria de millor esportista masculí, la candidatura de Nadal competia amb les del piragüista Marcus Cooper Walz, el triatleta Mario Mola i el jugador de bàsquet Sergi Llull; per la seva part, en la femenina, Torrens ha estat l’escollida enfront de l’atleta i ciclista Mavi García, l’atleta Caritat Jerez Castellanos i la karateka Cristina Ferrer.

El jurat ha escollit als premiats després de que el passat ple de l’Assemblea Balear de l’Esport aprovés per unanimitat les candidatures.

Són tendència