Connect with us

Comunitat

Un ferri atraca al port d’Alcúdia després de declarar-se un incendi

Amb 470 passatgers i 137 tripulants a bord

Un ferri de la companyia Algerie Ferries, que cobria la ruta de Marsella a Alger amb 470 passatgers i 137 tripulants a bord, ha estat desviat i ha atracat al voltant de la mitjanit al port d’Alcúdia després que es declarés un incendi al celler de l’embarcació; el primer avís a l’112 ha tingut lloc cap a les 23.45 hores.

Un total de 26 persones han resultat afectades per intoxicacions lleus per la inhalació de fum i petits traumatismes. Altres tres han estat traslladades als hospitals d’Inca i Manacor amb dues fractures d’extremitat superior i una luxació, segons ha informat el Servei d’Emergències SAMU (061) . Per la seva banda, fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que dos dels ferits ja han rebut l’alta mèdica.

Un total de 26 persones han resultat afectades per intoxicacions lleus per la inhalació de fum i petits traumatismes

Segons ha explicat la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques en un comunicat, el ferri Tariq Ibn Ziyad ha arribat finalment a Alcúdia a les 2.30 hores de la matinada, navegant pels seus propis mitjans, tot i les dificultats. Durant la travessia, una part dels vehicles que transportaven al celler s’han incendiat i, tot i l’actuació dels mitjans d’extinció de bord, el capità ha decidit dirigir-se a terra ferma. Els Bombers de Mallorca han identificat prop de 20 vehicles cremats, segons han compartit al seu compte de Twitter.

Són tendència