Connect with us

Artà

El Parc natural de Llevant, rep el distintiu de Qualitat Turística

Es converteix en el primer espai protegit de les Illes Balears en ser certificat pel distintiu Sicted

El Parc natural de la península de Llevant s’ha certificat amb el distintiu de qualitat del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) i es converteix en el primer espai natural protegit de les Illes Balears a assolir aquesta distinció. L’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) és l’organisme gestor que impulsa aquest sistema de qualitat.

El reconeixement per l’any 2016 que ha rebut el Parc natural de la península de Llevant, depenent de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, certifica que compleix els criteris fixats pel programa de qualitat en àmbits com la senyalització, l’accessibilitat, el pla de neteja i gestió de reciclatge, la cura del medi ambient, l’atenció al client o el requisit de titulació per part dels guies turístics del parc.

Bartomeu Gili, batle d’Artà, juntament amb Xisco Bauçà, tècnic de qualitat de l’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), van lliurar la setmana passada les plaques i els diplomes de reconeixement als 7 nous establiments i serveis del municipi que han obtingut la distinció de qualitat turística Sicted. Entre aquests hi ha el Parc natural de la Península de Llevant, com a nova destinació de qualitat que es va adherir l’any passat al programa.

Per la seva part, el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Manacor va lliurar també la setmana passada vint-i-dos distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) a les empreses del sector turístic i de serveis que es van adherir a aquest sistema de certificació de qualitat, set dels quals van rebre l’any 2016 per primer cop aquest reconeixement.

D’altra banda, catorze establiments i serveis turístics del municipi de Capdepera han estat guardonats aquesta setmana per primer cop amb el distintiu de qualitat Sicted, i vint-i-nou van renovar la seva certificació el 2016.

Són tendència