Joventuts Musical de Capdepera es fa mereixedor del premi Cap Vermell 2017

Joventuts Musical de Capdepera es fa mereixedor del premi Cap Vermell 2017

S’ha valorat la feina feta fins ara en favor de la música i la cultura

L’Associació Cap Vermell va lliurar aquest passat cap de setmana el premi Cap Vermell 2017 a Joventuts Musicals de Capdepera.

L’acte presentat per Maria Vives i Joan Genovard comptà amb la participació musical d’After Dois, el grup format per Biel Flaquer “Barona” (veu i guitarró), Àngel Roca (contrabaix) i Nestor Zarzoso (piano). After Dois sorprengueren amb la seva música fresca i vitalista que serví per començar i posar punt i final a la vetllada.

Després de les paraules de presentació i la primera actuació musical, Suso Rexach presentà el muntatge audiovisual que recull un resum dels 30 anys de vida de Joventuts Musicals amb els testimonis directes de les seves quatre directores: Elionor Gómez-Quintero, Berta Liesegang, Elvira Dalmau i Noemí Dalmau. També hi participaren Conxa Oliver, de Joventuts Musicals de Palma, i Pere Estelrich, que va ser director artístic durant uns anys.

Després del vídeo, el president de l’Associació Cultural Cap Vermell, Josep Terrassa, va justificar el premi a Joventuts Musicals valorant la feina feta fins ara i reivindicant la seva continuïtat.

Noemí Dalmau, en nom de l’entitat reconeguda, va demanar  ajuda i compromís per poder continuar oferint programes musicals de qualitat

Acte seguit pujà a l’escenari Noemí Dalmau, en nom de Joventuts Musicals de Capdepera, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el premiat de l’any passat, Tomeu Garau, qui va ser l’encarregat de lliurar el guardó. Dalmau va dirigí unes paraules al públic demanant ajuda i compromís per poder continuar oferint programes musicals de qualitat.

L’acte el tancà el batle de Capdepera el qual va agrair la feina duta a terme fins ara i recollí les demandes fetes, com ara la renovació de l’escenari i l’augment del suport econòmic, tot assenyalant la col·laboració d’empreses i entitats locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *